Autobedrijf Kreijne

Jasper, Henk, Rosan en Toine

Over ons

Welkom bij Autobedrijf Kreijne, uw mobiliteitspartner in de regio Amersfoort en Hilversum. Wij zijn Kees, Rosan, Toine en Jasper, de directie van Kreijne. Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Dorpse gemoedelijkheid en professionele service, dat zijn onze kernwaarden. We zijn dealer van o.a. het merken Mitsubishi, Mazda en Suzuki in Amersfoort, Hilversum en omstreken. We staan voor kwaliteit en zijn dan ook trots dat we juist deze drie mooie merken mogen vertegenwoordigen. Daarnaast helpen we je ook graag als je op zoek bent naar een mooie occasion.

Onze tankstations zijn een begrip in de regio. Bij ESSO de Hoogekamp kun je kiezen uit diverse (alternatieve) brandstoffen zoals Esso Diesel Blue en CNG. In onze uitgebreide bakery kun je terecht voor de heerlijkste verse broodjes, koffie en snacks. In het dorp waar het ooit allemaal begon, Hoogland, vind je ons Peut Tankstation met het unieke spaarsysteem Tank&Schenk. Voor elke getankte liter doneren wij 1ct aan een lokaal goed doel en jij mag kiezen welke! Zo dragen wij ons steentje bij aan lokale initiatieven.

Dat doen we natuurlijk niet alleen. We hebben ontzettend trouw personeel waar we echt op kunnen bouwen. We bestaan inmiddels meer dan 90 jaar en zijn een echt familiebedrijf. Na Gerrit (1928), Henk (1968) en de broers Gert en Kees (1984) zijn we met Rosan en Toine alweer toe aan de vierde generatie Kreijne.

In de loop der jaren is ons bedrijf natuurlijk steeds moderner geworden, maar niet zonder ons dorpse karakter uit het oog te verliezen. We willen dat u zich bij ons thuis voelt en ontzorgen u waar mogelijk. Zo maken we van het kopen van een nieuwe auto een onvergetelijke ervaring.

Tot ziens op één van onze vestigingen!